Ebba i Australien

Förlåt.

Kategori: Allmänt

Förlåt.
Förlåt för att jag inte skrivit något på snart fem veckor.
Förlåt att jag inte har berättat något om min underbaraste, varmaste och morgonpiggaste, och då så klart även mest kvällströtta, värdfamilj. Suck.
Förlåt för att jag inte har skrivit något djupt och intresseväckande om mitt nya liv down under.
Förlåt, har så mycket jag vill skriva och berätta om, men har inte riktigt haft tid eller lust att sätta mig ner och verkligen göra det förrän nu.
Förlåt till mig själv för att jag fortfarande inte rent psykiskt har fattat att jag faktiskt har bott här i Oz i sex veckor nu! Om tiden fortsätter att gå så här fort kommer jag vara hemma igen i lugna, trygga Sverige om mindre än en vecka! Galen tanke...
Förlåt för att jag inte har skrivit något om den stora hat- och ilska-blandade känsla jag då och då lite smått kan känna inför min nya mattelärare. (Gud bevare den människa som kan läsa hennes handstil på tavlan. Amen.)
Och förlåt för att jag inte beskrivit min nya, stora förälskelse i australiensk apelsinjuice, mandariner, avocado, lax, tv-såporna och inte minst kaffet! Har till min stora glädje och förskräckelse gått och skaffat mig ett koffeinberoende under dessa få veckor! Tahahaa!
Förlåt, förlåt för att jag inte skäms när jag nu skriver, och ni får reda på, att jag slipper frysa i detta härliga, soliga, klarblåa 27 gradiga vädret. Åh, och by the way, det är vinter just nu. Just saying...
Förlåt för att detta inlägg är väldigt upprepande angående vissa ord och jag från och med nu ska skriva bättre och mer berättande!
Förlåt, förlåt och tjing, tjing!
 
 
Åh, glömde nästan! Här är lite random foton jag tagit de senaste veckorna:
En dålig, suddig nattbild på Harbour Bridge... De har bridge climbing tydligen, vill prova det!
Detta är en vacker vy över en del av min skolgård! Väldigt betongig, eller vad man nu ska säga...
Harbour!!!!
 
En del av det ashärliga gäng jag får umgås med på Rotary-träffar!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: